Warning message: Start database service failure

Description

When checking the log list in Crystal Web Server, it shows a message of "Start database service failure".

Cause

1. Metadata Service is NOT enabled
  2. Metadata Serivce is enabled, but user did NOT assign a volume in Metadata Server.

Solution

1. Enable Metadata Service:
  2. Assign a volume to Metadata Server:

Have more questions? Submit a request

1 Comments

• 0
    Avatar
    Roger Kampempe

Bonjour
    moi j'ai un message répétitif : "event : recording module error is triggered. Please check thé disk/volume/server status."
    Le serveur métadonnées est activé mais il n'a aucun volume disponible dans le menu déroulant.

Please sign in to leave a comment.